Kunst Natuur Welzijn

KNW is er voor iedereen in Soest en omgeving die ondersteuning kan gebruiken omdat het leven soms even tegen zit. Creativiteit verrijkt je leven en kan je helpen er weer zin in te krijgen. Je bent welkom bij de gratis lessen die KNW verzorgt. Je kunt 6 x 2 uur individueel les volgen of kiezen voor les in een klein groepje. Ga voor informatie over of en hoe je in aanmerking kunt komen voor deze lessen naar de website Kunst Natuur Welzijn

Tijdens de Mixed Media lessen van KNW gaan we aan de slag in mijn atelier op de Heuvelweg in Soest. We werken met textiel, papier, verf, naald en draad, er is een map aanwezig ter inspiratie. We hergebruiken  materialen, zoals boeken, textiel, blikjes uit de kringloopwinkel. Je kunt maken wat je wilt of we bedenken samen een plan. Als je het fijn vindt kunnen beginnen we met een korte meditatie om rustig met jouw creativiteit/tijd te starten.

Lisette   “Het was elke maandag een feestje om creatief bezig te zijn in jouw atelier! Je enthousiasme moedigde mij aan om thuis ook creatiever te worden. Ik vond mixed media en het boekselen heel leuk en de start met een meditatie bracht nog meer ontspanning.”

Erna   ”Een rustige open sfeer in een inspirerende ruimte. Keuze wat te doen, maar ook afbakening en een (open) opdracht vond ik prettig. Ruimte om wat te vertellen, maar ook werken in stilte en eigen concentratie.